CousticGlo rengör akustiktak och undertak från smuts och bakterier samt skadliga partiklar som mögel, sporer och kvalster. De rena ytornas återvunna lyster skapar en ljusare, fräschare och mer hälsosam miljö att vistas och arbeta i.

Vi rengör och kan även färga om de flesta tak och ytor. Förutom akustiktak rengör vi även ventilation, armatur och kristallkronor samt material som vinyl, metall och betong.

Produkterna vi använder i huvudsak giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter. De är godkända att användas inom till exempel sjukvården och livsmedelsindustrin samt där barn och djur vistas dagligen. Laboratorietester visar att alla spår av våra produkter har försvunnit ur luften 30 minuter efter användandet. Samtliga produkter ska vara godkända hos Sunda Hus.

Efter en grundlig rengöring av undertaken och en desinficering garanterar vi att du kommer tillbaka till en fräschare, mer väldoftande och inspirerande arbetsplats!

Vi kan utföra arbetet utanför era ordinarie arbetstider.

Mer om rengöring av akustiktak

Kontakta oss idag så berättar vi mer hur du får en förbättrad luftkvalité och renare miljö att vistas i. Hur ofta rengör ni golv, väggar och möbler? Det är taken där de flesta bakterier och oönskade odörer gömmer sig. Bakterier och dofter stiger upp med varm luft och fastar lätt i ljudabsorbenternas porösa material. Akustiktak har håligheter och är porösa för att absorbera ljud. Nackdelen är att smuts, damm och odörer också lätt fastnar i taken.

Rengöring av bärverk och akustiktak

En årlig rengöring gör att takens livslängd förlängs avsevärt. Många gånger byter företag ut sina fläckiga akustiktak mot nya. Detta är en stor kostnad som ni kan undvika med CousticGlos moderna metoder. Samtidigt gör man miljön och ekonomin en stor tjänst.

Beställ en rengöring av era akustiktak idag! Vi utgår från Malmö men gör arbeten i hela Sverige. Utbildade CousticGlo specialister finns också i Stockholm. Vi använder oss av utbildade målare från Stoby Måleri och även från Akustikputs.

#cousticglo #akustiktak #miljövänligt #klimatförbättring #innertak

Processen för rengöring. 1 Avtorkning, dammsugning 2 Desinficering 3 Restaurering 4 24 timmar senare klart