Färgen har bytts från vit till svart på detta gamla akustiktak.

Nu finns möjlighet att ändra färg på ert akustiktak utan att byta ut akustiktaken, bärverken eller ljudabsorbenterna. Sätt er egen prägel i era lokaler genom att ge taken nytt liv. Det kan bli en mysigare miljö med ett tak i andra färger än vitt. CousticGlo kan med sin unika coating byta färg på ljudabsorbenter och akustiktak utan att försämra ljudabsorberingen i rummen. Vid behandlingen återställer vi även brandskyddet. Till och med bärverket får samma färg och smälter därmed in bättre i taket. Vilken typ av akustikplatta vi restaurerar spelar ingen roll för vi kan behandla alla undertak och innertak.
#café #restaurang #gym #design #arkitekt

Går det att måla akustiktak?

Vill du komma ifrån den där ”kontorskänslan” med vita tak?
Välj vilken färg du vill! Denna CousticGlo-metod är miljövänlig, hållbar och även ekonomisk.
Här erbjuder CousticGlo ett alternativ med minsta möjliga klimatpåverkan. Vi kan färgrestaurera och byta färg på befintliga #akustiktak och #ljudabsorbenter så de behåller sina ljudabsorberande egenskaper.
Det ser ut som en målarfärg med det är en coating som beter sig helt annorlunda. Vår unika akustikcoating bildar ingen film och därmed förändrar den inte ljudabsorbenternas egenskaper.

Vi behöver inte montera ner akustiktaken under tiden vi renoverar dem.

IT’S NOT A PAINT, IT’S A COATING! CousticGlos ”Coating” bildar ingen film. Den unika coatingen göra att akustiktakens håligheter och poröshet blir kvar.

Att måla akustaktak med vanlig takfärg hade förstört alla takens egenskaper. Det är den främsta anledningen varför målerifirmor och byggföretag inte målat och försökt renovera akustiktak.

CousticGlo har restaurerat, desinficerat och återställt akustiktak sedan 1975.

#återbruk#förvaltning#undertak#arkitekt