Återställer akustiktak

Vi återställer era akustiktak och ljudabsorbenter så att de blir som nya. Med unika CousticGlo förlänger du livet på både ditt tak och din plånbok, samtidigt som du gör miljön en stor tjänst. Dessutom återställs det ursprungliga brandskyddet.

Förr när ditt undertak började se smutsigt ut och i behov av renovering var det enda alternativet att byta ut det. Bytet var ofta kostsamt, tog flera dagar och störde verksamheten avsevärt.

Med patenterade CousticGlo får du ett innertak som ser i princip nytt ut men där du sparar så mycket som 70 % av kostnaden jämfört med att byta ut taket. Dessutom störs inte verksamheten eftersom vi kan göra jobbet när ni inte är där.

GALLERIPROJEKT

Här följer några foton från tidigare arbeten.

Före och efterbild på restaurerat akustiktak, från ljust till mörkt
Restaurering av akustiktak på Choice Hotel

Kvalitet Återställer akustiktak

Våra metoder och produkter är unika i världen.
Beprövat i USA sedan 1976 och i Sverige sedan 2016.
Akustikplattornas alla egenskaper bibehålls, de ljudabsorberande egenskaperna samt brandskyddet påverkas inte. Du kan dessutom välja valfri färg på taket.
CousticGlo erbjuder ett mycket kostnadseffektivt och miljösmart sätt att skapa en ”nykänsla” i alla typer av miljöer. Personal och kunder upplever en mer hälsosam miljö med ett rent och fräscht tak.

CousticGlo Scandinavia AB - Akustikrådgivare

CousticGlo återställer era akustiktak En återställning av taket till nyskick i samma färg eller en kulörändring gör stor
skillnad på helhetsupplevelsen av miljön hos både besökare och medarbetare.
Kunder finns om alla områden: handel och service, hotell, kontor, motionsanläggningar, livsmedelsindustrin och sjukvården.