Luftkvalitéförbättring

CousticGlo avlägsnar smuts och skadliga partiklar som mögel, sporer och kvalster. De rena ytornas återvunna lyster skapar en ljusare, fräschare och mer hälsosam miljö att vistas och arbeta i.

Vi rengör och färgar om de flesta ytor. Förutom akustiktak rengör vi även ventilation, armatur och kristallkronor samt material som vinyl, metall och betong.

Vi använder i huvudsak giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter. De är godkända att användas inom till exempel sjukvården och livsmedelsindustrin samt där barn och djur vistas dagligen. Laboratorietester visar att alla spår av våra produkter har försvunnit ur luften 30 minuter efter användandet.

Vi garanterar att du kommer tillbaka till en fräsch, väldoftande och inspirerande arbetsplats!

GALLERIPROJEKT

Några bilder från våra arbeten där miljön och luften märkbart förbättrades.

Före och efterbild på restaurerat akustiktak, från ljust till mörkt
Restaurering av akustiktak på Choice Hotel

Kvalitet Omfärgning

1. Förberedelser
Vanligtvis kan du lämna arbetsplatsen precis som den är. Det kan hända att till exempel en kopiator måste stängas av, ventilationen slås av eller en möbel flyttas på. Detta sker endast enligt överenskommelse. Vill ni ha med en representant på plats under arbetet går det naturligtvis bra.

2. Maskering
Vi täcker inventarier, varor, golv och väggar mycket noga med plast och presenningar innan vi börjar arbetet. Vi använder i huvudsak giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter. Laboratorietester visar att alla spår av våra produkter har försvunnit ur luften 30 minuter efter genomfört arbete.

3. Rengöring & omfärgning
Vi tar bort all synlig smuts med dammsugare eller tryckluft. Därefter behandlar vi större fläckar. Mycket skadade akustikplattor byts ut. Vi avslutar med att spraya CousticGlos unika coating/färg på akustiktaket.

4. Avmaskering & städning
Vi avlägsnar skyddsmaterial och städar undan alla spår. Du kommer tillbaka till en fräsch och väldoftande arbetsplats.

5. Slutbesiktning
För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete genomför vi kort efteråt en slutbesiktning. Den sker tillsammans med dig på en tidpunkt som passar dig.

CousticGlo Scandinavia AB - Akustikrådgivare

CousticGlo återställer era akustiktak och andra ytor så att de blir som nya. Våra metoder och produkter är unika i världen. Resultatet blir en ljusare och fräschare miljö för kunder och personal att vistas i.