TJÄNSTER

Återställer akustiktak

Vi återställer era akustiktak så att de blir som nya. Med unika CousticGlo förlänger du livet på både ditt tak och din plånbok. Dessutom återställs det ursprungliga brandskyddet.

Förr när ditt undertak började se smutsigt ut och i behov av renovering var det enda alternativet att byta ut det. Bytet var ofta kostsamt, tog flera dagar och störde verksamheten avsevärt.

Med patenterade CousticGlo får du ett innertak som ser i princip nytt ut men där du sparar så mycket som 70 % av kostnaden jämfört med att byta ut taket. Dessutom störs inte verksamheten eftersom vi gör jobbet när ni inte är där.

Omfärgning

Med CousticGlos unika omfärgningsmetod förändrar du hela upplevelsen av era lokaler. Utan att ändra på akustikplattans egenskaper, och utan att påverka takets konstruktion, ger taket en extra färgklick på tillvaron – i valfri kulör!

De flesta akustiktak är vita, ibland gråa eller svarta. Vill man ha en annan färg måste plattorna specialbeställas. Det är går inte att måla taket på vanligt sätt utan att förstöra akustikplattornas ljudabsorberande och brandskyddande egenskaper.

CousticGlo kan som ledande företag i världen byta färg på ditt undertak. Metoden har utvecklats under många år och säkerställts i laboratorietester. Vi kan idag erbjuda valfri kulör på ditt undertak.

Klimatförbättring

CousticGlo avlägsnar smuts och skadliga partiklar som mögel, sporer och kvalster. De rena ytornas återvunna lyster skapar en ljusare, fräschare och mer hälsosam miljö att vistas och arbeta i.

Vi rengör och färgar om de flesta ytor. Förutom akustiktak rengör vi även ventilation, armatur och kristallkronor samt material som vinyl, metall och betong.

Vi använder i huvudsak giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter. De är godkända att användas inom till exempel sjukvården och livsmedelsindustrin samt där barn och djur vistas dagligen. Laboratorietester visar att alla spår av våra produkter har försvunnit ur luften 30 minuter efter användandet.

Vi garanterar att du kommer tillbaka till en fräsch, väldoftande och inspirerande arbetsplats!

1. Förberedelser
Vanligtvis kan du lämna arbetsplatsen precis som den är. Det kan hända att till exempel en kopiator måste stängas av, ventilationen slås av eller en möbel flyttas på. Detta sker endast enligt överenskommelse. Vill ni ha med en representant på plats under arbetet går det naturligtvis bra.

2. Maskering
Vi täcker inventarier, varor, golv och väggar mycket noga med plast och presenningar innan vi börjar arbetet. Vi använder i huvudsak giftfria och biologiskt nedbrytbara produkter. Laboratorietester visar att alla spår av våra produkter har försvunnit ur luften 30 minuter efter genomfört arbete.

3. Rengöring & omfärgning
Vi tar bort all synlig smuts med dammsugare eller tryckluft. Därefter behandlar vi större fläckar. Mycket skadade akustikplattor byts ut. Vi avslutar med att spraya CousticGlos unika coating/färg på akustiktaket.

4. Avmaskering & städning
Vi avlägsnar skyddsmaterial och städar undan alla spår. Du kommer tillbaka till en fräsch och väldoftande arbetsplats.

5. Slutbesiktning
För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete genomför vi kort efteråt en slutbesiktning. Den sker tillsammans med dig på en tidpunkt som passar dig.