VAD VI ERBJUDER

Restaurering av innertak

Restaurering av innertak innebär att vi rengör, desinficerar, taken. Alla ytor återställs och återfår nyskick igen.

Takfärg

Vi använder en unik takfärg som är en patenterad coating. Vi målar inomhus all typ av tak och undertak.

Desinficering och odörbehandling

Bakterier, smuts och odörer stiger upp i taken där de samlas. En rengöring av taken görs först för att sedan behandla dem med ett desinficeringsmedel som eliminerar odörer och bakterier. Det blir garanterat en bättre luft efteråt.

Färga akustiktak och ljudabsorbenter

Måla tak inomhus

Vi erbjuder inomhus målningstjänster för kommersiella fastigheter i hela Sverige. Vi har en gedigen erfarenhet av restaurering och målning av tak av alla dess slag med rätt takfärg.

Rengöring av kristallkronor

Vi utför även professionell rengöring av kristallkronor.

Luftkvalitéförbättring

CousticGlo avlägsnar smuts och skadliga partiklar som mögel, sporer och kvalster. 

Våra metoder och produkter är unika i världen. - CousticGlo sedan 1975

FOTON PÅ ARBETEN VI GJORT

Kommersiell Takrestaurering

Undertak och Akustiktak kan restaureras till nyskick. Färgen, de ljudabsorberande egenskaperna och brandskyddet återställs. Vi kan även byta färg på taken.

Akustiktak

Dina ljudabsorberande tak från Ecophon, Parafon, Rockfon och andra företag som tillverkar akustiktak behöver inte bytas ut när de blir smutsiga eller tappar färg.

Luftkvalitéförbättring

CousticGlo avlägsnar smuts och skadliga partiklar som mögel, sporer och kvalster. De rena ytornas återvunna lyster skapar en ljusare, fräschare och mer hälsosam miljö att vistas och arbeta i.

Återställer akustiktak

Vi återställer era akustiktak så att de blir som nya. Med unika CousticGlo förlänger du livet på både ditt tak och din plånbok. Dessutom återställs det ursprungliga brandskyddet.

Måla tak inomhus

Med CousticGlos unika omfärgningsmetod förändrar du hela upplevelsen av era lokaler. Utan att ändra på akustikplattans egenskaper, och utan att påverka takets konstruktion, ger taket en extra färgklick på tillvaron – i valfri kulör!