REFERENSER

CousticGlo har varit igång sedan 1975 och har därför fantastiskt många referenser. Flera franchisekedjor såsom Mc Donalds, Burger King, SevenEleven m.fl. har fått sina tak restaurerade av CousticGlo. Hela flygplatser som Melbourne Airport fick sina tak rengjorda och restaurerade. Adidas Concept Stores runt om i världen har låtit CousticGlo byta färg på butikernas tak till svart.

I Sverige börjar vi också få många nöjda kunder och goda referenser. Vi har färgrestaurerat akustiktak på uppdrag av flera Arkitekter såsom Modesty Concept i Göteborg, Semrén + Månsson. 2024 kommer med all säkerhet bli ett genombrottsår för restaurering av innertak. Fler och fler börjar upptäcka alla fördelar med våra miljövänliga och hållbara tjänster.
Det görs flera projekt runt om i Sverige där återbruk står högst upp på priolistan. Därför är intresset stort kring tjänster där det går att återbruka ljudabsorbenter. Sen att det går och byta färg är också nytt för Svenska marknaden. Möjligheterna för arkitekterna är oändliga.

Här nedan följer några exempel där vi bytt färg på taken och därmed återbrukat befintligt tak.

Croisettes kontor i Helsingborg fick ny färg på akustiktaken. Återbruk när det är som bäst.

Här nedan har vi listat några goda referenser som vi stolt hänvisar till. Wihlborgs, Drottning Silvias Barnsjukhus, Norlandia FörskolorYoko Diner Club, Castellum, Alecta Fastigheter och Curves Gym visas i bilderna nedan.

[caption id="attachment_1406" align="alignnone" width="300"] Alecta fastigheter låter CousticGlo färga om akustiktaken till svart. Agdas på Hörnet i Stockholm. Fin referens där återbruk hade högsta prio.[/caption]

Läs gärna våra inlägg för fler referenser och goda exempel.
Välkommen att ringa eller maila oss om du har frågor eller funderingar.

All
akustiktak
Klimatförbättring
Ljudabsorbenter
Omfärgning
restaurering
Takbehandlingar

Castellum – Akustiktak fick nytt liv

akustiktak, Klimatförbättring, restaurering,

Alecta Fastigheter

akustiktak, Klimatförbättring, Omfärgning,

BYT FÄRG PÅ AKUSTIKTAKET

akustiktak, Klimatförbättring, Omfärgning,

Yoko – Helsingborg

akustiktak, Ljudabsorbenter, Omfärgning,

Berendsen – Akustiktak restaurering

akustiktak, Omfärgning,

Akustiktak Restaurering

akustiktak, Klimatförbättring, restaurering, Takbehandlingar,