Vi kan måla tak inomhus kommersiellt

CousticGlo är specialiserade på att måla inomhus tak och väggar. Vi erbjuder inomhus målningstjänster för kommersiella fastigheter i hela Sverige. Företaget är baserade i Malmö och Helsingborg. CousticGlo etablerades redan 1975 i USA, Minneapolis, därför finns det en gedigen erfarenhet för restaurering och målning av tak av alla dess slag. Vi har framgångsrikt målat tak för tusentals företag genom åren. CousticGlo har anställda kemister som anpassar och producerar takfärg för alla typer av innertak. Vår takfärg är vattenbaserad och biologiskt nedbrytbar. Företaget är fullt licensierade och försäkrade. CousticGlo i USA är ISO9001 certifierade.

Måla tak inomhus - rätt takfärg
Måla tak inomhus takfärg

Miljö och återbruk

Att återbruka och förlänga livet på befintligt inomhustak är det bästa man kan göra för miljön. Hållbart och cirkulärt fastighetsunderhåll betyder för oss att man restaurerar befintliga innertak och väggar istället för att byta till nytt. Vi kan restaurera och måla alla taktyper såsom akustiktak, akustikputs, metalltak, betongtak, vinyltak, träullit undertak, stenull, glasull och även gips. Ibland behövs ny design och vid montering av nya innertak rekommenderar vi att köpa via CCbuilds marknadsplatser. Genom att köpa återbrukade takplattor och sedan låta CousticGlo restaurera akustiktak och undertak gör man både miljön och plånboken en tjänst. Just renovering av akustiktak är vi ensamma om att utföra i Sverige.

Vi använder högkvalitativ miljövänlig takfärg som registreras på Sunda Hus. Sunda Hus har en webbaserad tjänst där de tillhandahåller information om produkter som används inom bygg och fastighetsbranschen. CousticGlo har som affärsidé att verka för en hållbar utveckling inom bygg och fastighetssektorn.

Måla tak med rätt takfärg

Om du letar efter kvalitetsmåleri, ring oss på CousticGlo idag för att få en kostnadsfri offert. Vi tar oss an alla företagsprojekt, stora som små.

När du planerar din nästa bostads- eller kommersiella makeover, kontakta proffsen på CousticGlo. Vi har ett pålitligt team med gedigen erfarenhet. För stora projekt anlitar vi även målarmästare från välkända målerifirmor. Vi använder rätt takfärg och väggfärg för ditt projekt. Har du egna önskemål tittar vi givetvis på dem.

Måla tak inomhus interiör takfärg
Med rätt produkter och takfärg för att måla tak inomhus

Processen för att måla innertak

Vi förbereder alla utrymme noggrant före varje målningsarbete för att säkerställa att möbler och golv är helt skyddade. Våra proffs grundar noggrant varje tak och vägg innan de applicerar rätt vägg- eller takfärg. Dessutom kommer vi inte lämna efter oss en enda röra och låta dig städa upp; därför återställer vi dina lokaler precis som du vill ha det. Inga undantag.

Rengöring och restaurering

Vi utför stora noggranna förberedelser innan vi börjar och måla. Vi inspekterar alla väggar och tak. När vi hittar sprickor och märken spacklar vi dem. Alla lister, fönster och ramar blir professionellt tejpade och maskerade.

När målningen är klar påbörjar vi det viktiga efterarbete där rum och lokaler återställs till sitt tidigare tillstånd. Tejp tas bort, golv och mattor dammsugas och allt skräp tar vi med oss och stationerar på närmsta återbruk. Avslutningsvis återstår en gemensam inspektion där vi tillsammans går igenom det färdiga resultatet.

Pris för måla tak inomhus

Vad kostar det att få sitt inomhustak målat? Detta är den vanligaste frågan. Priset beror på hur hög takhöjden är och hur mycket målaren behöver maskera eller om vi ska byta färg eller färgrestaurera, det vill säga färgrenovera originalfärgen. Att sätta ett pris för en kvalitéts målning med garanti går knappt att göra utan att ha sett lokalerna och lyssnat på era önskemål. Därför är det ovanligt att man ser offentliga priser direkt på hemsidan. Ibland offererar vi pris per timme, men då kan det vara svårt att beräkna kostnaden på det slutgiltiga arbetet. Det finns ställkostnader, eller startkostnader att ta hänsyn till så därför blir mindre arbeten dyrare per kvadratmeter än större ytor.

Vi kan ge pris när vi sett era lokaler och gått igenom vad vi ska göra. Därför är det alltid bäst att boka en besiktning.

Prisexempel: Ett undertak eller inomhustak kan vanligen kosta mellan 150 kronor /kvadratmeter till 450 kr per kvadratmeter att få målat, inklusive material och färg.

Kontakta därför oss idag

Varför välja CousticGlos måleritjänster?

Därför vi har erfarenhet från 1975

På grund av att vi använder miljövänlig och vattenbaserad färg

Av den orsaken att du får gratis offert och gratis okulär besiktning

Därför vi garanterad kundnöjdhet

För att vi utför kommersiella målningsprojekt Göteborg.

För att vi utför kommersiella målningsprojekt Malmö.

Garanti 2 år om vi inte anger något annat

För vi kan måla alla typer av inomhustak

Interiör Målningsprojekt Helsingborg.

Interiör Målningsprojekt Malmö